Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

Συνέντευξη τύπου για το διεθνές τουρνουά Παίδων-Κορασίδων της UEFA στο Αγρίνιο - Δείτε το Πρόγραμμα

Πριν λίγη ώρα ολοκληρώθηκε στο Δημαρχείο του Αγρινίου η συνέντευξη Τύπου για το διεθνές αναπτυξιακό τουρνουά ποδοσφαίρου που θα λάβει χώρα στο Αγρίνιο από τις 13 μέχρι τις 23 Φεβρουαρίου.
Πρόκειται για δύο διεθνή τουρνουά θα διεξαχθούν στο Αγρίνιο και η διοργάνωση.... τους ανήκει στην ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας και το Αναπτυξιακό Τουρνουά Παίδων και Κορασίδων θα διεξαχθεί σε γήπεδα της πόλης του Αγρινίου ενώ την συνδιοργάνωση έχει ο Δήμος Αγρινίου.
Στην συνέντευξη τύπου παρέστησαν ο Δήμαρχος Γιώργος Παπαναστασίου, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, ο αντιδήμαρχος Νίκος Γκρίζης, ο εκπρόσωπος της διοίκησης της ΠΑΕ Παναιτωλικός Θωμάς Σπύρου και ο πρώην διεθνής διαιτητής και αξιωματούχος της UEFA Βασίλης Νικάκης.
Ειδικότερα ο κ. Παπαναστασίου είπε πως τα παιχνίδια θα γίνουν σε Emileon, ΔΑΚ Αγρινίου και γήπεδο Παναιτωλικού και πως η διοργάνωση είναι αποτέλεσμα των προσπαθειών που έχει κάνει ο Δήμος για αναβάθμιση και αδειοδότηση των γηπέδων του.
Μάλιστα ο Δήμαρχος απέδωσε τα εύσημα στον αρμόδιο αντιδήμαρχο Νίκο Γκρίζη για τις προσπάθειες που όπως είπε έχει καταβάλει για την βελτίωση των αθλητικών υποδομών του Δήμου
Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας Παν. Παπαχρήστος και υπεύθυνος της Τεχνικής Επιτροπής της ΕΠΟ είπε ότι τα στελέχη της UEFA έχουν μείνει ικανοποιημένοι από τις υποδομές που βρήκαν στο Αγρίνιο ενώ ο εκπρόσωπος του Δ.Σ. του Παναιτωλικού Θ. Σπύρου έκανε λόγο για ένα αθλητικό γεγονός που δίνει εξωστρέφεια στο Αγρίνιο και κάλεσε τους φίλαθλους της περιοχής να το απολαύσουν.
Τέλος ο Βασίλης Νικάκης, που έχει αναλάβει την συνεργασία με την UEFA για την διεξαγωγή του τουρνουά, ευχήθηκε τώρα που υπάρχουν οι υποδομές να παίξει και ο Παναιτωλικός σε ευρωπαϊκό αγώνα, ενώ κάλεσε τις ελληνικές ομάδες να εγκαταλείψουν την “ξενομανία”, όπως χαρακτηριστικά είπε και να δώσουν ευκαιρίες στα παιδιά από τις υποδομές τους όπως κάνουν οι μεγάλες ομάδες σε όλο τον κόσμο.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα των αγώνων:
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
ΤΡΙΤΗ 13/2/2018
ΩΡΑ 12:00 ΕΛΛΑΔΑ – ΓΑΛΛΙΑ ΔΑΚ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΩΡΑ 15:00 ΣΛΟΒΑΚΙΑ – ΡΩΣΙΑ ΔΑΚ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΠΕΜΠΤΗ 15/2/2018
ΩΡΑ 12:00 ΕΛΛΑΔΑ – ΣΛΟΒΑΚΙΑ ΔΑΚ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΩΡΑ 15:00 ΡΩΣΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ ΔΑΚ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΣΑΒΒΑΤΟ 17/2/2018
ΩΡΑ 11:00 ΡΩΣΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
ΩΡΑ 11:00 ΓΑΛΛΙΑ – ΣΛΟΒΑΚΙΑ ΓΗΠΕΔΟ Εmileon

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΙΔΩΝ

ΔΕΥΤΕΡΑ 19/2/2018
ΩΡΑ 12:00 ΕΛΛΑΔΑ – ΟΥΑΛΙΑ ΓΗΠΕΔΟ Εmileon
ΩΡΑ 15:00 ΣΛΟΒΑΚΙΑ – ΡΩΣΙΑ ΔΑΚ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΤΕΤΑΡΤΗ 21/2/2018
ΩΡΑ 12:00 ΕΛΛΑΔΑ – ΣΛΟΒΑΚΙΑ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ  15:00 ΡΩΣΙΑ – ΟΥΑΛΙΑ ΔΑΚ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/2/2018
ΩΡΑ 11:00 ΡΩΣΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ Εmileon
ΩΡΑ 11:00 ΟΥΑΛΙΑ ΣΛΟΒΑΚΙΑ ΔΑΚ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ