Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Απεργιακή συγκέντρωση εκπαιδευτικών στο Αγρίνιο για τους μόνιμους διορισμούς (φωτο)

Γύρω στις 12:30 το μεσημέρι συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο εκπαιδευτικοί της περιοχής, με αφορμή την απεργιακή συγκέντρωση ΟΛΜΕ-ΔΟΕ για μόνιμους διορισμούς....
αναπληρωτών εκπαιδευτικών.

Στην εκδήλωση μίλησαν ο εκπρόσωπος του συντονιστικού οργάνου των αναπληρωτών εκπαιδευτικών, Κωνσταντίνος Αλατζάς, ο οποίος τόνισε τις δυσκολίες των εκπαιδευτικών να κάνουν σωστά τη δουλειά τους με τις συνθήκες που επικρατούν. Υπογράμμισε μάλιστα ότι στόχος αυτής της συγκέντρωσης είναι η διεκδίκηση καλύτερων συνθηκών για τη βελτίωση της αποδοτικότητας των εκπαιδευτικών.
Έπειτα το λόγο πήρε ο Αντιπρόεδρος της Β’ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας, Κώστας Κορδάτος, ο οποίος με τη σειρά του στάθηκε στη σημασία των μόνιμων διορισμών που πρέπει να γίνουν και αναφέρθηκε σε προβλήματα στον κλάδο της Παιδείας, τοπικά και Πανελλαδικά.







Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ