Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑ



Ξεκινάει τις  προσεχείς ημέρες ο κ. Αντ. Σαμαράς το ευρύ πρόγραμμα των περιοδειών του σε όλη την Ελλάδα. Στόχος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι να προβάλει ο ίδιος το πρόγραμμα της ΝΔ για την οικονομία, όπως παρουσιάστηκε στο Ζάππειο την Τετάρτη και να πείσει ότι «υπάρχει άλλος δρόμος» που οδηγεί το ταχύτερο μακριά από το μνημόνιο και τις επιπτώσεις που αυτό έχει επιφέρει. Στο πρόγραμμα του  κ. Σαμαρά περιλαμβάνεται και η Αιτωλοακαρνανία  και ιδιαίτερα το Αγρίνιο.
 Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες απο κομματικούς κύκλους, κατά τη διάρκεια των περιοδειών του ο κ. Σαμαράς θα ανακοινώνει ο ίδιος τους υποψήφιους δημάρχους στις μεγάλες πόλεις των περιφερειών που θα επισκέπτεται (άρα παλικάρια περιμένουμε για λίγο στο Αγρίνιο μέχρι να  ολοκληρωθεί το δικό μας γκάλοπ)....
Η διαδικασία επιλογής των προσώπων έχει σχεδόν ολοκληρωθεί στις  μεγάλες πόλεις και η Ρηγίλλης θέλει να δώσει τον απαιτούμενο χρόνο στους υποψηφίους να αρχίσουν τον προεκλογικό τους αγώνα.
Εν αναμονή λοιπόν...

Με πληροφορίες http://inagrinio.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ