Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: Ήταν λάθος η βεβιασμένη μεταστέγαση του Νοσοκομείου Αγρινίου


Αισθάνομαι πλήρως δικαιωμένος, γιατί μπόρεσα και απέτρεψα την απαράδεκτη και εγκληματική μεταφορά και μεταστέγαση του νοσοκομείου Αγρινίου. Η διοίκηση μπροστά στη γενική κατακραυγή των ιατρών του νοσοκομείου, του Ιατρικού Συλλόγου (βλέπε ανακοινώσεις) αλλά και πλήθος απλών πολιτών αναγκάστηκε να επαναχωρίσει λέγοντας ότι ποτέ δεν πήρε απόφαση για μεταστέγαση. Δεν πειράζει. 
Οι κωλοτούμπες στις μέρες μας έχουν γίνει εθνικό σπορ. Όσον αφορά τις δικαιολογίες ότι το νέο νοσοκομείο δεν είναι ''γιαπί'' λέγοντας ότι παραλαμβάνει το ένα και το άλλο σας διαβεβαιώ ότι όλα αυτά που αναφέρει υπάγονται στο βασικό εξοπλισμό του κτηρίου. Είναι σαν να αγοράζεις ένα διαμέρισμα που να έχει εγκατάσταση κλιματισμού, ρεύματος και ύδρευσης και να πιστεύεις ότι είναι έτοιμο να κατοικήσεις. 
Είναι γενικά αποδεκτό ότι η παροχή υγείας στην Αιτ/νία είναι σε χαμηλό επίπεδο. Δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για λανθασμένες επιλογές. Από τις θεσμικές μου θέσεις που ....
κατείχα στο παρελθόν - Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου, Πρόεδρος Νοσοκομειακών Ιατρών Αιτ/νιας, εκλεγμένο μέλος Δ.Σ Νοσοκομείων Αγρινίου και Μεσολογγίου-αλλά και από τις τωρινές μου θέσεις ως Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής και ως Υποψήφιος Βουλευτής Αιτ/νιας, δηλώνω ότι θα αγωνιστώ ούτως ώστε ο Αιτωλοακαρνάνας να απολαμβάνει όπως εξάλλου του αξίζει, την δωρεάν δημόσια υγεία υψηλών προδιαγραφών, όπως συμβαίνει σε όλον τον πολιτισμένο κόσμο.
Κ. Γαλανόπουλος
Ιατρός - Χειρουργός
Υποψήφιος Βουλευτής ΛΑ.Ο.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ