Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Τραγικός … και επικίνδυνος για το ΠΑΣΟΚ!


Γράφει ο πραγματικός διαχειριστής της Piazza del Popolo
Παρέλαβε ένα κραταιό κόμμα (στα τελευταία του είναι η αλήθεια), το οδήγησε στο 14% και μέσα σε 40 ημέρες στο 12%!!! Από αρχηγός της δημοκρατικής παράταξης έχει καταντήσει το σκυλάκι του Σαμαρά και συνιστώσα της .. ΝΔ του Άδωνι, του Βορίδη και της υπόλοιπης ακροδεξιάς.
Κατά την διάρκεια των προγραμματικών δηλώσεων δεν έκανε καμία αναφορά στα μεγάλα προβλήματα της κοινωνίας, παρά μόνο έβλεπε … φαντάσματα στον ΣΥΡΙΖΑ. Ακόμα, δυστυχώς, δεν έχει λάβει το μήνυμα της βάσης, αλλά συνάμα ζητά απ’ αυτήν την γνώμη της για την ανασύσταση του κόμματος.
Το μόνο που έχει να κάνει, και γρήγορα μάλιστα, είναι να γίνει … παρελθόν από το ΠΑΣΟΚ!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ