Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΡΑΒΗΞΕ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟ!


Μέσα στη ραστώνη του Ιουλίου και στην γενική αφασία που επικρατεί αστυνόμος μεσημεριάτικα βάλθηκε να ξυπνήσει τα αίματα στο Παναιτώλιο….
Συγκεκριμένα σε συνηθισμένο ελληνικό καβγά στο δρόμο για κυκλοφοριακό ζήτημα στο Παναιτώλιο (Χαλίκι) μπροστά στο φούρνο του Παπαϊωάννου πριν λίγο σε....
λεκτική αψιμαχία μεταξύ οδηγών ενός κομβόι γάμου και του αστυνόμου-οδηγού αυτοκινήτου οι παριστάμενοι κάτοικοι-αυτόπτες μάρτυρες του χωριού και οι οδηγοί μέσα στον χαλασμό είδαν έκθαμβοι κάποιον να τραβά πιστόλι!
Μας μετέφεραν ότι ο κύριος αυτός ήταν ο διοικητής ασφαλείας ο οποίος μάλιστα ήταν και εκτός υπηρεσίας. Θίχτηκε είπαν οι κάτοικοι για το προσπέρασμα που του έκανε κάποιο αυτοκίνητο και θεωρώντας αυτό πρόκληση άρχισε μια μίνι καταδίωξη και μεγάλη φασαρία μέσα στο δρόμο. Έτσι μας είπαν με κάθε επιφύλαξη, κάτοικοι πολίτες που ήταν παρόντες στο επεισόδιο, ότι δηλαδή ο αστυνόμος προκάλεσε το κακό, που έγινε και αφού τα πράγματα οξύνθηκαν αντί να είχε διαχειριστεί διαφορετικά το θέμα πιο ψύχραιμα  και ίσως για να επιβληθεί… έβγαλε το υπηρεσιακό του περίστροφο παγώνοντας τους πάντες!  
Στη συνέχεια έγινε το έλα να δεις. Πρόλαβε όμως λίγο πριν ο καουμπόης να καλέσει την αστυνομία, όπου και κατέφθασε για να επαλειφθεί του ζητήματος, αντί της πραγματικής εξακρίβωσης των γεγονότων φρόντισε να φυγαδεύσει τον κ. διοικητή τους και στην συνέχεια, όπως συνήθως οδήγησε τους εμπλεκόμενους οδηγούς για εξακρίβωση στο τμήμα στο Αγρίνιο!  
Βλέπεις νέα «ήθη», νέοι τρόποι της εξουσίας σιγά σιγά στον κάμπο

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ