Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΠΥΡΟΥ ΜΑΥΡΙΚΗ - για 4 ημέρες, εκθέτει στο Αιτωλικό

Επισκεφτείτε την έκθεση ζωγραφικής του συμπολίτη μας Σπύρου Μαυρίκη, στο Πνευματικό Κέντρο "Ευανθία Καρβέλη", στον αύλειο χώρο,στο Αιτωλικό  Όλα τα έργα αναφέρονται στο Αιτωλικό. Είναι μια δουλειά που έχει γίνει με αγάπη και μεράκι, όλα τα χρόνια που ο αγαπητός μας Σπύρος μοιράζεται τη γενέτειρα και το Ντελφτ της Ολλανδίας όπου ζει κι εργάζεται. 

Ο γνωστός τραγουδιστής, από το"trio hellenique", ανέκαθεν είχε την αγάπη του για το νησί και αυτή του την αγάπη τη μετέφερε στον καμβά. Επισκεφτείτε την έκθεση τις συγκεκριμένες 4 ημέρες του Αυγούστου:

Τετάρτη 15, Σάββατο 18, Τετάρτη και Πέμπτη 22 & 23 Αυγούστου, η έκθεση θα είναι ανοιχτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ