Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Κάλεσμα στη δεύτερη συνάντηση της Αντιφασιστικής -Αντιρατσιστικής Πρωτοβουλίας Αγρινίου (24/9/12)

Η Πρωτοβουλία συγκροτήθηκε στις 14/9 απο εκπροσώπους του συλλόγου των δασκάλων,των καθηγητών, των υγειονομικών, του Εμπορικού Συλλόγου, από στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, αγωνιστές απο όλο το φάσμα της κοινωνικής και πολιτικής αντίστασης στα Μνημόνια και το νεοφιλελευθερισμό. Τα δημοκρατικά αντανακλαστικά των Αγρινιωτών είναι δεδομένα.
Η κοινή συνισταμένη των τοποθετήσεων ήταν 1) η ανάγκη της πιο πλατειάς ενότητας ενάντια στις παρακρατικές συμμορίες και το ρατσιστικό μίσος 2) Η διοργάνωση αντιφασιστικών εκδηλώσεων εν όψει της 28ης Οκτωβρίου.Και οι δύο προσανατολισμοί αποφασίστηκαν στο πρώτο μάζεμα της επιτροπής στην...αίθουσα του Παλαιού Δημαρχείου, πάνω απο την αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου της πόλης, μετά απο γόνιμη κα πλούσια σε προβληματισμούς.
Μια απο τις τοποθετήσεις εκπρόσωπου φορέα στο μάζεμα ήταν χαρακτηριστικότατη.
Τόσα χρόνια χιλιάδες φιάλες αίματος προσφέρονται απο οργανωμένες αιμοδοσίες επαγγελματικών οργανώσεων. Οι 18 φιάλες της Χρυσής Αυγής έγιναν παρόλα αυτά θέμα και μάλιστα σαν η μέγιστη εκδήλωση ανθρωπισμού,αλλα μόνο για Έλληνες.
Στην αίθουσα παλαιού Δημαρχείου,πάνω απο το Δημοτικό Θέατρο, στις 24/9 ώρα 7.00μ.μ η ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ-ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ Αγρινίου καλείται να ανοίξει με οργανωμένο τρόπο το μέτωπο του ρατσισμού και του φασισμού στην κοινωνία του Αγρινίου.

Κίνηση Απελάστε τον ρατσισμός Αγρινίου. kar.org.gr -

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ