Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Το ΕΚΑ για τους πλειστηριασμούς

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛ/ΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΤΜΗΜΑ Γ.Σ.Ε.Ε.
Ελ. Βενιζέλου 13- ΑΓΡΙΝΙΟ Τηλ.: (26410) 22 325 FAX : (26410)46 515
Για τους πλειστηριασμούς
Η απελευθέρωση των πλειστηριασμών από το 2014, ακόμα και για την πρώτη κατοικία,  που προωθούν κυβέρνηση και τρόικα,  είναι ένα ακόμα τεράστιο χτύπημα για τους εργαζόμενους και τις λαϊκές οικογένειες.
Η απροκάλυπτη ομολογία του υπουργού οικονομικών κ. Στουρνάρα ότι «θα καταρρεύσουν οι τράπεζες αν δεν.........
απελευθερωθούν οι πλειστηριασμοί»,  αναδείχνει για άλλη μια φορά το πραγματικό  αντιλαϊκό  πρόσωπο της συγκυβέρνησης  Ν.Δ- ΠΑΣΟΚ, Δ.Ν.Τ., Ε.Ε.  και τω προηγούμενων κυβερνήσεων που υπέγραψαν τα αντιλαϊκά μέτρα για να σωθεί το σύστημα.
Αυτό που ενδιαφέρει την  κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου  είναι  όχι μόνο να μη χάσουν  ποσοστά των κερδών τους  οι τράπεζες  και οι καπιταλιστές, αλλά και πως θα τα αυξήσουν  περισσότερο μέσα σ’ αυτή την κρίση, γι’ αυτό προτιμούν να «καταρρεύσει» και να εξαθλιωθεί ολοκληρωτικά ο λαός.
Είναι άμεση ανάγκη οι εργαζόμενοι, όλα τα φτωχά λαϊκά στρώματα να οργανώσουν την πάλη τους ενάντια στα μέτρα και την πολιτική της φτώχειας, της εξαθλίωσης και της αρπαγής σ’ ότι έχουν κατακτήσει  με το αίμα και τον ιδρώτα τους . Να ορθώσουν μέτωπο προστασίας  και διεκδίκησης μέσα από το μαζικό κίνημα σε ταξική αγωνιστική κατεύθυνση.
Είναι επιτακτική ανάγκη ο λαός να παλέψει για την ανατροπή της πολιτικής των μονοπωλίων, να αγωνιστεί για άλλο δρόμο ανάπτυξης  όπου η λαϊκή στέγη θα είναι εξασφαλισμένη για όλους και δε θα είναι εμπόρευμα για να αποκομίζουν κέρδη οι κεφαλαιοκράτες.   

Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ