Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Για την ανύπαρκτη φοιτητική μέριμνα διαμαρτύρονται οι φοιτητές στο Αγρίνιο

Συγκέντρωση στην πλατεία Δημοκρατίας πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί οι φοιτητές των τμημάτων του Πανεπιστημίου Πάτρας που εδρεύουν στο Αγρίνιο.
Κύριο αίτημά τους η φοιτητική μέριμνα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην παρούσα στιγμή είναι η φοιτητική λέσχη που παραμένει κλειστή για άγνωστους λόγους. Οι φοιτητές λένε ότι δεν έχουν επαρκή ενημέρωση για τους λόγους που....η λέσχη παραμένει κλειστή και το θέμα πιθανολογούν ότι έχει να κάνει μάλλον με τα οικονομικά του πανεπιστημίου… Ακόμη πάγιο αίτημα των φοιτητών είναι και η δημιουργία φοιτητικής εστίας.

Όλα αυτά βέβαια είναι προβλήματα που τα τμήματα του Αγρινίου αντιμετωπίζουν χρόνια τώρα, είτε ως παράρτημα των Ιωαννίνων, είτε ως αυτόνομο Πανεπιστήμιο, είτε ως παράρτημα της Πάτρας. Και τις περισσότερες φορές οι φοιτητές στις διεκδικήσεις τους δεν έχουν την συμπαράσταση -τουλάχιστον στην πράξη- των φορέων της περιοχής.

ΣΧΟΛΙΟ-NewsPressAgrinio: Που είναι ο Σύλλογος φίλων του Πανεπιστημίου; 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ