Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Θεατρική Ομάδα Φοιτητών Αγρινίου

Το θεατρικό έργο «Ο Ρινόκερος» του Ευγένιου Ιονέσκο θα παρουσιάσει η Θεατρική Ομάδα Πανεπιστημιακών Σχολών Αγρινίου – Πανεπιστημίου Πατρών, σε συνεργασία με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου. 

«Ο Ρινόκερος» (1959) είναι ένα συμβολικό έργο με πολλές κοινωνικές και πολιτικές προεκτάσεις. Οι άνθρωποι στο κείμενο του Ιονέσκο ακολουθούν «απλώς» το ρεύμα της εποχής. Ένα ρεύμα που τους επιτρέπει να...
απελευθερώσουν τα κτηνώδη ένστικτά τους καλυπτόμενοι από την ομπρέλα της μάζας, της ανωνυμίας. Δεν όλοι έτοιμοι γι’ αυτή την αλλαγή αλλά «καμιά φορά κάνουμε κακό άθελά μας. Ή το αφήνουμε να εξαπλωθεί χωρίς αντίδραση». Η κοινωνία που τόσες φορές έχει βρεθεί απροετοίμαστη και ανίκανη να διαχειριστεί καταστάσεις που της επιβάλλονται, είναι ανίκανη να διαχειριστεί ακόμα και τον ίδιο της τον εαυτό. Σήμερα όμως δεν μπορούμε να καλυφθούμε πίσω από το οχυρό της άγνοιας ή της παραπληροφόρησης. Όλοι ξέρουμε πολύ καλά από πού και για ποιούς λόγους γεννιούνται τα παχύδερμα. Στο χέρι μας είναι να μπούμε και θα μπούμε εμπόδιο στα σχέδιά τους.

Οι παραστάσεις του «Ρινόκερου» θα γίνουν στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ στις 17, 18 και 19 Ιουνίου στις 21:30 με ελεύθερη είσοδο.
Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Νατάσα Κοντούλη
Σκηνικά: Νατάσα Κοντούλη
Κοστούμια: Μαρία Ζαµάνη
Μουσική Επιλογή: Φραγκίσκος Κουτελιέρης, Γιώργος Καραβούλιας, Τάσος Κουτσογιάννης
Φωτισµοί: ∆ηµήτρης Παπαδάκης
Χειρισµός Κονσόλας: Ελίνα Γκένα
∆ιανοµή (µε σειρά εµφάνισης)
Γκαρσόνα: Μαρία Ζαµάνη
Γυναίκα µπακάλη: Λαµπρινή Τσιµαρώνη
Μπακάλης: Σόλωνας Μπαξεβανάκης
Νταίζη: Φλωρεντία Μπέµπη
Νοικοκυρά: ∆ανάη Κατσούλη
Ζαν: Γιώργος Καραβούλιας
Μπερανζέ: Άρης Μπαταγιάννης
Φιλόσοφος: Τάσος Κουτσογιάννης
Γεράκος: Σίµος Πετρόπουλος
Ιδιοκτήτρια Καφέ: Ντορίνα Γκεγκάι
Μποτάρ: Φανή Παπαδηµητρίου
Ντιντάρ: Βάσια Κουρεµένου
Παπιγιόν: Νίκος Μυσιρλάκης
Κυρία Βοδάρ: Αντιγόνη Πάντου
Πυροσβέστης: Βασίλης Βάσσος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ