Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Tην άμεση τροποποίηση της χάραξης του νέου αυτοκινητόδρομου της Πατρών- Πύργου ζήτησε ο Π. Λαλιώτης στη σύσκεψη στα Βραχνέικα Πατρών

Tην απόλυτη στήριξή του στο αίτημα των κατοίκων και φορέων της Δυτικής Αχαΐας, από το Μιντιλόγλι μέχρι την Κάτω Αχαΐα για άμεση τροποποίηση της χάραξης του νέου αυτοκινητόδρομου της Πατρών- Πύργου, εξέφρασε μιλώντας στη συγκέντρωση που έγινε το βράδυ του Σαββάτου, στα Βραχνέικα, ο...
επικεφαλής του συνδυασμού «Γέφυρα Ανατροπής και Δημιουργίας», περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Ελλάδος, Παναγιώτης Λαλιώτης.

Ο κ. Λαλιώτης που είχε φέρει το θέμα προς συζήτηση στην τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, επεσήμανε για ακόμη μία φορά, ότι τα ψευτοδιλήμματα της κυβέρνησης για κίνδυνο απώλειας του έργου, στην περίπτωση που επιλεγεί η νότια χάραξη, πέφτουν στο κενό, καθώς, το έργο χρηματοδοτείται από κρατικούς πόρους, συνεπώς, μπορεί να δημοπρατηθεί τμηματικά. 
«Η πλειοψηφία στο Περιφερειακό Συμβούλιο έχει ταυτιστεί απόλυτα με την κυβέρνηση, η οποία έχει κλείσει ερμητικά τα αυτιά της στο πάγιο αίτημα των τοπικών κοινωνιών, τις οποίες υποτίθεται ότι θα έπρεπε να εξυπηρετεί ο δρόμος. Αντ’ αυτού οι κυβερνώντες κατά πάγια τακτική τους σχεδιάζουν έργα από τα γραφεία τους, αδιαφορούν για τα προβλήματα που μπορούν να δημιουργήσουν και την ύστατη ώρα, για να μην ξεβολευτούν, σπέρνουν τη διχόνοια ανάμεσα στις τοπικές κοινωνίες.
Στη γειτονική Ιταλία υπάρχουν δρόμοι που στηρίζονται σε κολώνες για 50 και 60 χλμ προκειμένου να μην διχοτομήσουν αγροτικές περιοχές και εδώ, δεν μας ενδιαφέρει καν, αν θα διαλύσουμε στην κυριολεξία, μια οικιστική και διαρκώς αναπτυσσόμενη περιοχή. Σύσσωμη η αντιπολίτευση του Περιφερειακού Συμβουλίου οφείλει να αντιδράσει και μπει μπροστά στον αγώνα των κατοίκων της περιοχής», τόνισε ο κ. Λαλιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ