Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

ΑΛΕΚΟΣ ΦΑΦΟΥΤΗΣ : ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ.....ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ

ΑΛΕΚΟΣ ΦΑΦΟΥΤΗΣ : ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ.....ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ
Παραιτούμαι σήμερα από μέλος της Διοίκησης του Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας, πιστεύοντας, έστω και την ύστατη στιγμή, να σταματήσω την διάλυση της δημόσιας παροχής υγείας που συντελείται σε βάρος των πολιτών του νομού μας.
Οι Διοικητές αυτοί και δεν γνωρίζουν και δεν μπορούν .......
Κατάφεραν σε σύντομο χρονικό διάστημα να διαλύσουν ότι με τόσο κόπο έχει χτιστεί τα τελευταία χρόνια, κλείνοντας κλινικές, ήρθαν σε ρήξη με τους φυσικούς συμμάχους διοίκησης των νοσοκομείων (Γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό, κοινωνικούς φορείς) χωρίς λόγο και αιτία.
Έβαλαν ταφόπλακα στην ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ των δύο Νοσοκομείων
Να πάψουν άλλο να τους καλύπτουν οι "προστάτες" τους, θα θρηνήσουμε θύματα στο μέλλον.
Η παραίτηση μου αυτή, πιστεύω να ευαισθητοποιήσει τους Βουλευτές του νομού, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, τους Δημάρχους Αγρινίου και Μεσολογγίου να κάνουν κάτι για να σταματήσει αυτή η φαρσοκωμωδία των παραιτήσεων που παίζεται στα Μέσα Ενημέρωσης κάθε μέρα μεταξύ των δύο Διοικητών και του Υπουργείου Υγείας
Έλεος .....κούρασε αυτή η εικόνα. Κάνετε κάτι.......

ΑΓΡΙΝΙΟ 9-11-2014

ΦΑΦΟΥΤΗΣ ΑΛΕΚΟΣ

2 σχόλια :

  1. Έχετε αναλογιστεί ποιοι είναι οι εκλεκτοί εκείνοι των Νοσοκομείων που καθοδηγούν τις παραποιημένες τοποθετήσεις και γελούν στην πλάτη όλων εκείνων των ηλιθίων που δεν μιλάνε μια ζωή;
    Αλήθεια... για πόσο «Ιθαγενείς» μας περνάνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aλήθεια κύριε Φαφούτη,πόσα χρόνια είσθε στη διοίκηση του Νοσοκομείου Αγρινίου ;Μην κοροϊδεύετε τους ιθαγενείς.Μια ζωή στην ....Κάποτε θα πρέπει να αποχωρήσετε.όχι όμως με τον τρόπο που επιλέξατε,αλλά με αξιοπρέπεια.Δυστυχώς δεν το κάνατε.Η υστεροφημία σας παει περίπατο.Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ