Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

"Βουτιά" αυτοκτονίας στην αερογέφυρα Αγρινίου

Τραγικό συμβάν σημειώθηκε λίγο πριν τις 10 το πρωί στην αερογέφυρα στο Αγρίνιο.
Στο σημείο έσπευσε Αστυνομία και ΕΚΑΒ που μετέφερε την γυναικά στο νοσοκομείο Αγρίνιο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η κατάσταση της..... υγείας της είναι σοβαρή και ερευνάται αν πρόκειται για ατύχημα ή απόπειρα αυτοκτονίας.
Σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση το περιστατικό έγινε μέσα σε λίγα λεπτά. Την πτώση είδε διερχόμενος οδηγός και αστυνομία και ΕΚΑΒ έφτασαν αμέσως στο σημείο. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγρινίου και η κατάσταση της είναι σοβαρή. Πρόκειται για 59χρονη και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μιλούν για άτομο που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, οπότε ενισχύεται η εκδοχή της απόπειρας αυτοκτονίας.
Περισσότερα εδώ
Ακολουθήστε μας και στο https://www.facebook.com/newspressagrinio

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ