Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Έντονες διαμαρτυρίες πριν την Ομιλία Γ.Α.Παπανδρέου Στο Αγρίνιο (φωτο-video)

Επεισόδια δημιουργήθηκαν σήμερα έξω από τα Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου, λίγη ώρα πριν φτάσει ο Γιώργος Παπανδρέου.
Μέλη του Σωματείο Δικαίωμα στη Ζωή, η Ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αμφιλοχίας σήκωσαν πλακάτ και πανό έξω από το Παπαστράτειο Μέγαρο που...
έγραφε "ΓΙΩΡΓΑΚΗ... ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ; "και YANKEE GO HOME ".

Άμεσα επενέβη η αστυνομία η οποία προσπάθησε να τους απομακρύνει με αποτέλεσμα να υπάρξουν διαπληκτισμοί. Την ίδια ώρα κάποιοι υποστηρικτές (γνωστά μαντρόσκυλα του καθεστώτος ΠΑΣΟΚ), του Παπανδρέου επιτέθηκαν στους αγανακτισμένους και προσβεβλημένους πολίτες του Αγρινίου και τότε τα αίματα άναψαν και άρχισαν τα σπρωξίματα. Για μια ακόμη φορά είδαμε να αναβιώνει ο κουτσοβακισμός και ο πεζοδρομιακός "πολιτισμός" των οπαδών της "δημοκρατικής" παράταξης. Με την παρέμβαση της αστυνομίας απομακρύνθηκαν από το σημείο και οι δυο πλευρές.

Νέο αμόκ Παπανδρέου στο Αγρίνιο

Σε κατάσταση απόγνωσης που θυμίζει τα όσα του έλεγαν οι ξένοι ηγέτες στις Κάννες εμφανίστηκε ο Γιώργος Παπανδρέου στο Αγρίνιο. 

Μιλώντας στους αθεράπευτους οπαδούς του οι οποίοι του φώναζαν «Γιώργο μαζί για την αλλαγή», επανέλαβε ότι τα περί «λύτρωσης και όχι διάσπασης», κάνοντας επίθεση στην κυβέρνηση Καραμανλή, αλλά και τη Νέα Δημοκρατία, με πλάγιες βολές κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου. Έκανε λόγο για επίπλαστη ενότητα και έδρα στο επικρατείας, με αντάλλαγμα τη σιωπή, ενώ πρόσθεσε ότι για τη σταθερότητα της χώρας «ανέχτηκα για καιρό καταστάσεις, στρογγυλέματα θέσεων. Δεν φυγομάχησα, δεν έπαιξα τη χώρα στα ζάρια. Κάποιοι θα πουν ότι το πλήρωσα ακριβά». Αναρωτήθηκε δε ποιος θα ασχοληθεί με «τους πραγματικούς εμπρηστές της χώρας», τονίζοντας ότι «θα ασχοληθεί κανείς επιτέλους για την πορεία προς το χάος την περίοδο 2004-2009; Δεν ακούσετε κανέναν άλλον να τα λέει αυτά, κανείς δεν ασχολείται με τους εμπρηστές, αλλά εμείς θα τα λέμε».

Επανέλαβε ότι το κόμμα δεν θα γίνει «παρακολούθημα κανενός, δεν θα γίνουμε ουραγός της δεξιάς», (αυτός που συνεργάστηκε με το ΛΑΟΣ) υπογραμμίζοντας ότι «πρέπει να δώσουμε φωνή στους χιλιάδες πολίτες. ότι δεν θα υπονομευθεί η φωνή τους όταν εμείς προτείναμε το δημοψήφισμα. Είναι το κίνημα των πολιτών που θέλουμε να το διαμορφώσουν. Είναι δικό σας κίνημα». 


Και ποιους δεν είδαμε στην ομιλία του ΓΑΠ στο Αγρίνιο, όλους τους ευνοούμενος του συστήματος ΠΑΣΟΚ. Όλα τα "στελέχη" της αυτοδιοίκησης. Αυτοί που άφησαν την Αιτωλ/νία στον μαρασμό. Όλοι οι υπεύθυνοι για την κατάντια του τόπου μας. 
Τα λόγια είναι περιττά για την περίπτωση Παπανδρέου και συν αυτόν...
"Εύγε!"  
  










Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ