Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Νεκρός 27χρονος από την Αμφιλοχία σε τροχαίο στη Λευκάδα - φωτο

Την τελευταία του πνοή άφησε νωρίτερα το απόγευμα σήμερα σε τροχαίο στην πόλη της Λευκάδας ο 27χρονος Γ.Θ. Ο άτυχος 27χρονος από το Αμπελάκι της Αμφιλοχίας που προκάλεσε το τροχαίο, έχασε τον....
έλεγχο του οχήματος του που καρφώθηκε πάνω σε μάντρα με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.

Κατά τη μεταφορά του στο Γ.Ν Λευκάδας υπέκυψε από τα βαριά τραύματα που έφερε κυρίως στο κεφάλι.
Το http://www.nealefkadas.gr απ” όπου και οι φωτογραφίες, αυτοκίνητο μάρκας Audi με οδηγό τον 27χρονο , που κινούνταν από την Απόλπαινα προς τη πόλη της Λευκάδας, ξέφυγε της πορείας του και συγκρούστηκε στην αντίθετη πλευρά του δρόμου με σταθμευμένο αυτοκίνητο αφού πρώτα πέρασε ανάμεσα μία κολώνα της ΔΕΗ και μία πινακίδα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαρύτατα ο οδηγός. Με την συνδρομή της Πυροσβεστικής απεγκλωβίστηκε ο οδηγός, που χρειάστηκε περίπου ώρα.
O οδηγός φαίνεται να έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου ύστερα από υπερβολική ταχύτητα που είχε αναπτύξει στην ευθεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ