Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Έντονο «άρωμα» Αιτωλ/νίας στο νέο Εθνικό Συμβούλιο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων

Ολοκληρώθηκαν χθες, με απόλυτα επιτυχημένο τρόπο, οι εργασίες του 3ου Συνεδρίου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, με τις αρχαιρεσίες για την.... ανάδειξη των μελών του νέου Εθνικού Συμβουλίου.
Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, φαίνεται ότι ο νόμος μας θα δώσει δυναμικό παρών και έντονο άρωμα στη νέα σύνθεση του οργάνου.
Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στην Αιτωλοακαρνανία και νυν Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού, Ευθύμιος Δρόσος, ο οποίος αποτελεί και την επίσημη πρόταση του Προέδρου μας Πάνου Καμμένου, για τη θέση του Γραμματέα του Κινήματος, εξελέγη δεύτερος στο ψηφοδέλτιο του Λεκανοπεδίου. 

Ο Συντονιστής του Νομού, Κωνσταντίνος Ντούπης, αλλά και ο Υπεύθυνος Τύπου της Συντονιστικής, Μιχαλάτος Παναγιώτης εκλέχθηκαν με χαρακτηριστική άνεση. 
Ο Κωνσταντίνος Ντούπης μάλιστα, βρίσκεται μεταξύ των πρώτων είκοσι πανελλαδικά.
Εκτός των προαναφερομένων όμως και άλλοι Αιτωλοακαρνάνες, που υπηρετούν το Κίνημα από τις Συντονιστικές Επιτροπές άλλων περιφερειών, κατόρθωσαν να εκλεγούν.
Πιο συγκεκριμένα, οι Τριανταφύλλου Σπυρίδων, Καρβούνης Αλέξανδρος, Ζέρης Παντελής, Σταθόπουλος Χρήστος και Ζησιμόπουλος Δημήτριος, αποτελούν μέλη του Εθνικού Συμβουλίου και αναμένεται να ενδυναμώσουν τη φωνή του τόπου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ