Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

ΠΑΛΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ: ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ;

Προσοχή: Κίνδυνος θάνατος στην «υγειονομική χωματερή» ενός «σαπισμένου» δημόσιου συμφέροντος.
Αρκετές φορές, διάφορα site της πόλης του Αγρινίου, δημοσίευσαν τη λεηλασία των ερειπίων της κινητής περιουσίας του δημόσιου κτιρίου του παλιού νοσοκομείου. Μια λεηλασία, που την αποκλειστική ευθύνη της φέρει, σε....
ακέραιο και απόλυτο βαθμό, η περιφερειακή υπηρεσία υγείας που εδρεύει στην Πάτρα, η οποία, αντί να προστατέψει και να αξιοποιήσει κατά τον καλύτερο και προσφορότερο τρόπο το εν λόγω δημόσιο κτίριο και χώρο, το άφησε παραδομένο και ορθάνοιχτο στην παρακμή, την απαξία και το αχαλίνωτο πλιάτσικο.

Παρά τα τόσα δημοσιεύματα, παρά τις τόσες βαρύγδουπες δηλώσεις, όλων όσων πακετάρουν υπηρεσίες για τη μεταστέγαση τους σ’ αυτό, η κατάσταση της απαξίωσης του όλο και περισσότερο αυξάνει η διοίκηση της 6ηςΥΠΕ, ως απλώς παρατηρητής, στην καλύτερη των περιπτώσεων, κάθεται και κοιτάζει τα ντουβάρια να πέφτουν και τα εναπομείναντα υλικά να φεύγουν, όπως εκείνος ο άνθρωπος που κοίταζε τα τρένα να περνούν.
Αυτό που υπέπεσε όμως στην αντίληψη μας προχθές Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2016 ξεπερνά κάθε προηγούμενο.
Στην φωτογραφία της ανάρτησης (στη φωτογραφία που ακολουθεί ακόμα καλύτερα) βλέπεται τον γενικό πίνακα της τροφοδοσίας του νοσοκομείου, καθώς και τις λεηλατημένες και γυμνές καλωδιώσεις που το περιβάλλουν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ