Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Πολιτικό μνημόσυνο για τον Αντώνη Σαλούρο το Σάββατο 19/11 στο Μεσολόγγι

Αύριο, Σάββατο 19 Νοεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου Μεσολογγίου θα γίνει εκδήλωση μνήμης (πολιτικό μνημόσυνο) για τον Αντώνη Σαλούρο που έφυγε... αιφνίδια από τη ζωή πριν τρεις μήνες.
Ο Αντώνης Σαλούρος, που γεννήθηκε το 1954, αγωνίστηκε μέσα από τις γραμμές του εργατικού κινήματος με ανιδιοτέλεια και συνέπεια για τα συμφέροντα της εργατικής τάξης. Υπήρξε δραστήριο συνδικαλιστικό στέλεχος στον ιδιωτικό τομέα και πρωτοστάτησε στην οργάνωση των εργατικών αγώνων.
Επί σειρά ετών υπήρξε πρόεδρος του πρωτοβάθμιου σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων Μεσολογγίου και πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Μεσολογγίου.
Υπήρξε μέλος του Γενικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής της ΓΣΕΕ και εν συνεχεία μέλος της Διοίκησης και της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας. Δραστηριοποιήθηκε μέσα από της γραμμές της Αυτόνομης Παρέμβασης και στη συνέχεια του Μετώπου Ταξικής Ανατροπής (ΜΕΤΑ). Ταυτόχρονα ανέπτυξε έντονη πολιτική δράση μέσα από τις γραμμές της Αριστεράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ