Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Βρετανία: Πύρρειος νίκη της Μέι, χάνει την αυτοδυναμία

ΒΡΕΤΑΝΙΑ
ο Συντηρητικό Κόμμα της απερχόμενης πρωθυπουργού του Ηνωμένου Βασιλείου Τερέζα Μέι κερδίζει τις πρόωρες βουλευτικές εκλογές, ωστόσο κινδυνεύει να...χάσει την αυτοδυναμία του στη Βουλή των Κοινοτήτων, με βάση το κοινό exit poll των BBC, ITV και Sky News.
Σύμφωνα με το κοινό exit poll που πραγματοποίησε η εταιρεία Ipsos , οι Συντηρητικοί της Τερέζα Μέι αναμένεται να εκλέξουν 314 βουλευτές, οι Εργατικοί 266, το Σκωτικό Εθνικό Κόμμα 34 έδρες, οι Φιλελεύθεροι Δημοκράτες 14 έδρες, και οι Πράσινοι 1 έδρα. Το Κόμμα για την Ανεξαρτησία της Βρετανίας (UKIP) φέρεται να μένει εκτός κοινοβουλίου.
Για την αυτοδυναμία απαιτούνται 326 έδρες σε σύνολο 650. Εάν το αποτέλεσμα που προβλέπουν τα exit polls επιβεβαιωθεί, θα αποτελέσει σημαντικό πλήγμα για την Τερέζα Μέι. 
Τα τελικά αποτελέσματα αναμένονται το μεσημέρι της Παρασκευής.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ