Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

ΑΓΡΙΝΙΟ: Συγκέντρωση της Β΄ ΕΛΜΕ στην πλατεία Δημοκρατίας (φωτο)

Υπό βροχή και με πολύ περιορισμένη συμμετοχή έγινε νωρίτερα σήμερα Δευτέρα το πρωί η απεργιακή συγκέντρωση που αποφάσισε η Β’ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας, ενάντια στην ψήφιση του πολυνομοσχεδίου με....
τα προαπαιτούμενα για το κλείσιμο της τρίτης αξιολόγησης.

Στη συγκέντρωση έγινε εκτενής αναφορά στις επιπτώσεις των νέων μέτρων και των μνημονίων στην δημόσια εκπαίδευση
Να θυμίσουμε οτι η Γενική Συνέλευση της Β’ ΕΛΜΕ Αιτωλ/νίας αποφάσισε την συμμετοχή των εκπαιδευτικών στην απεργία της Δευτέρας 15-01-2018, ημέρα ψήφισης των “πρωτόγνωρων αντιεργατικών, αντιλαϊκών και αντιεκπαιδευτικών μέτρων”, όπως τα χαρακτηρίζει σε ανακοίνωση της.
Επίσης αποφασίστηκε η διοργάνωση της σημερινής απεργιακής συγκέντρωσης των εκπαιδευτικών και των άλλων εργαζομένων του Δημόσιου τομέα στην κεντρική Πλατεία του Αγρινίου, “ενάντια στις πολιτικές που κλείνουν δημόσια σχολεία και στέλνουν τους νέους πτυχιούχους οριστικά στην ανεργία”.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ